Zwaar bewapende agenten in de Bolwaterstraat in Venlo. De politie heeft de straat nabij het centrum afgezet vanwege een dreiging door een conflict in het criminele circuit.
Volledig scherm
Zwaar bewapende agenten in de Bolwaterstraat in Venlo. De politie heeft de straat nabij het centrum afgezet vanwege een dreiging door een conflict in het criminele circuit. © ANP

Arrestatie na dreigende situatie in Venlo

De politie heeft een 33-jarige man uit Haarlem aangehouden die rond de jaarwisseling in Venlo betrokken was bij de dreigende situatie die daar was ontstaan. De situatie in de Bolwaterstraat was zo dreigend, dat de politie zich genoodzaakt zag kogelwerende vesten en helmen te dragen.

  1. Boeren verzamelen zich opnieuw met tractoren bij Drentse Wijster voor ‘kopje koffie’

    Boeren verzamelen zich opnieuw met tractoren bij Drentse Wijster voor ‘kopje koffie’

    Bij het Drentse Wijster heeft zich vanavond opnieuw een grote groep boeren verzameld. Ondanks het verbod op demonstraties waarbij landbouwvoertuigen worden ingezet, zijn die ook nu weer aanwezig, aldus de politie. Op sociale media wordt gesproken over ‘naborrelen’ en ‘een trekkerfeestje’. Eerder vandaag leidde een blokkade van afvalverwerker Attero in dezelfde plaats tot de aanhouding van tientallen demonstranten.