Landschappelijke inpassing van de vier zonnevelden in de Bathpolder bij Rilland. Het kleinste veld (linksonder) komt te vervallen. Ook  het zuidelijke deel van veld 2 (linksboven) is geschrapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Landschappelijke inpassing van de vier zonnevelden in de Bathpolder bij Rilland. Het kleinste veld (linksonder) komt te vervallen. Ook het zuidelijke deel van veld 2 (linksboven) is geschrapt. © Gemeente Reimerswaal/Rho

Zonnepark in kassengebied Rilland wordt iets kleiner

RILLAND - Het zonnepark dat tussen de kassen in de Bathpolder bij Rilland verrijst wordt iets kleiner. Ontwikkelaar ZonXP schrapt twee van de zes geplande velden. Ook het opzet van het zonnepark in de Kreekrakpolder is iets veranderd. De gemeente Reimerswaal heeft onlangs de aangepaste vergunning verleend, de ruim 60.000 zonnepanelen worden vanaf dit najaar geïnstalleerd.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.