Volledig scherm
De Zomerbus Zeeland. Op de foto het gidsenteam van 2018. © Zomerbus Zeeland

Zomerbus Zeeland rijdt vanaf zaterdag weer door Zuid-Beveland

GOES - Met een hop-on hop-off bus langs toeristische trekpleisters toeren. Vanaf zaterdag kan het weer op Zuid-Beveland.

De Zomerbus Zeeland voert langs attracties, musea, restaurants, natuurgebieden, het centrum van Goes en diverse dorpskernen. De knalrode bus rijdt vier dagen per week, elke dag een andere route. Met vier ritten per dag kunnen passagiers ook besluiten om op bepaalde haltes wat langer rond te kijken of een hapje te eten. 

De Zomerbus rijdt tot en met 22 augustus . Meerijden kost vier euro per persoon.  Meer info op zomerbus-zeeland.nl

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Romy (22) vocht zich terug van een eetstoornis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaargelegd’
    PREMIUM
    VIDEO | PORTRET

    Romy (22) vocht zich terug van een eetstoor­nis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaarge­legd’

    VLISSINGEN - Ruim een jaar maakte Romy Thuy (22) uit Goes wekelijks video’s over haar eetstoornis. Het leverde haar een nominatie op voor de Vrouw in de Media Award 2019. ,,Ik heb iets kunnen betekenen voor anderen die niet meer wisten hoe ze verder moesten. Die doodsbang waren. Die zagen dat hun lichaam al aan het afsterven was; net als het mijne, op het dieptepunt van mijn ziekte. Van vrijwel allemaal weet ik dat ze zich hebben laten opnemen en met zichzelf aan de slag zijn gegaan. Dat ik die award niet gewonnen heb, maakt me niet uit. Ik heb mijn doel bereikt.”