Volledig scherm
PREMIUM
V.l.n.r. Marja Buijsrogge, Marijk en André Roubal en de kinderwethouders Femke van der Veer en Xandro Pieper. © Timo van de Kasteele

Zelfs van zeekraal kun je pasta maken

GOES - Zelfs van zeekraal kun je pasta maken. Dat bewijzen André en Marijk Roubal uit Kwadendamme. Twee maanden na de introductie van de Zeeuwse knoop pasta, is dit de nieuwste variant. De wethouders van het Goese kindercollege hebben zaterdag in boerderijwinkel Buijsrogge het eerste zakje in ontvangst genomen.

,,Wat een volle smaak”, merkt één van de bezoekers op, terwijl ze smult van de pasta. ,,Is dit echt van zeekraal gemaakt?” Marijk Roubal knikt. ,,Was nog niet zo makkelijk om er een stevige pasta van te maken. Maar het is ons uiteindelijk toch gelukt.” Begin november introduceerde Roubal de tarwe variant van de Zeeuwse knoop pasta. Achter de schermen werken ze aan nog meer varianten.