Volledig scherm
© Thinkstock

Zeilfeest in haven Kamperland

KAMPERLAND - Zeilwedstrijden voor de jeugd, het water op in een sloep of wat eten halen bij een van de foodstands. Zaterdag en zondag is het allemaal te doen rondom de jachthaven van Roompot Beach Resort in Kamperland.

Dan wordt voor de eerste keer het Beach and Sailfestival gehouden. Er worden veel activiteiten georganiseerd. De jeugd kan kennismaken met de zeilsport. Ook is het mogelijk om mee te varen met een sloep en de KNRM geeft demonstraties. En verder zijn er veel sportieve activiteiten als bumperball, skimboarden, suppen en waterblobben.

Ook zijn er kitesurfdemonstraties door professionele kiters en kunnen de kleintjes zich uitleven met krabben vangen, springkussen minidisco of meedoen aan de Koos Konijn run op een luchtkussen op het water.

Zaterdagavond wordt een heus Zeeuws Oktoberfest gehouden in een feesttent op het strand bij Roompot Beach Resort. Het feest heeft alle kenmerken van de beroemde Duitse oktoberfesten: lange banken waarop het publiek zit, bradwursten en veel bier.

  1. Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    Medewerkers van Nummer 9 in Goes zitten tijdelijk aan de overkant van de straat

    GOES - Klanten van Nummer 9 in Goes moeten sinds kort aan de overkant van de straat zijn. Het eigenlijke pand van de cadeaushop annex lunchroom, aan de Lange Vorststraat, wordt verbouwd en uitgebreid om de komst van de mensen van bakkerij Jikkemiene uit Nisse mogelijk te maken. ,,Het is een spannende tijd'', zegt unitmanager Marianne van Hekke. ,,Maar de medewerkers zijn heel blij dat ze straks in een mooi nieuw pand mogen werken.''