Zeeuwse Week van de Veiligheid geopend met pop-up store in Goes

videoGOES - Op de Grote Markt in Goes is maandagochtend de Zeeuwse Week van de Veiligheid begonnen. Burgemeester Margo Mulder en Edith van der Reijden, commandant brandweer Zeeland, verrichtten de officiële opening van de pop-up store van de brandweer. In deze ‘winkel’ geeft de brandweer voorlichting over brandveiligheid in woningen. 

,,In de Zeeland Veilig pop-up Store ervaar je in zes ‘kamers’ op een interactieve manier wat je kunt doen om onder meer brand te voorkomen, hoe je je huis veilig kunt maken en wat je moet doen als er toch iets misgaat. Tijdens het bezoek kan je gericht vragen stellen aan een van de aanwezige brandweer-medewerkers”, aldus de Veiligheidsregio Zeeland. De pop-up store is tot en 2 november gratis te bezoeken. Tijdens de Week van de Veiligheid kan dat elke dag, daarna op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Goes is de vijfde plaats waar de Veiligheidsregio de pop-up store heeft neergezet. Eerder was er zo'n tijdelijk brandveiligheidswinkel in Vlissingen, Terneuzen, Oostburg en Tholen. 

Volledig scherm
Burgemeester Margo Mulder van Goes en een brandweerman demonstreren in de pop-up store wat je kan doen als de vlam in de pan slaat. © Ernesta Verburg
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement