Marijn en Suzanna van Antwerpen uit Wolphaartsdijk zijn mede-initiatiefnemers van het coronakwartje.
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn en Suzanna van Antwerpen uit Wolphaartsdijk zijn mede-initiatiefnemers van het coronakwartje. © Johan Van Der Heijden

Zeeuws coronakwartje voor de horeca moet Nederland veroveren: Barman Victor uit First Dates doet mee

GOES - Je had al ‘het kwartje van Kok’, maar nu is er ook het coronakwartje, bedacht door acht Zeeuwse vrienden. Ze hopen er horeca-ondernemers in heel het land mee te kunnen helpen.

 1. Prinsenland heeft periodetitel voor het grijpen, Halsteren klopt Kruiningen; MOC’17 wint
  PREMIUM
  zaterdag 3b

  Prinsen­land heeft periodeti­tel voor het grijpen, Halsteren klopt Kruiningen; MOC’17 wint

  Met een eenvoudige 3-0 overwinning op Bruse Boys zette Prinsenland een belangrijke stap richting de eerste periodetitel. Een gelijkspel in het inhaalduel bij rode lantaarndrager SKNWK volstaat om de prijs binnen te harken. Concurrent Moc’17 kwam met de hakken over de sloot bij ZSC’62: 0-1. Halsteren won met dezelfde nipte marge bij Kruiningen. Kapelle en Tholense Boys deelden de punten: 2-2.
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.