Volledig scherm
Zanger Alwin in 2017 tijdens een optreden in Kapelle. © Johan van der Heijden

Zanger Alwin onthaalt fans thuis als vips

HOEDEKENSKERKE - Voor het derde jaar op rij ontvangt zanger Alwin Rennen zijn fans thuis in Hoedekenskerke. Dat gebeurt zaterdag 31 augustus, van 14.00 tot 16.00 uur. Deze keer pakt hij extra groot uit.

,,Ik zit dit jaar 30 jaar in het vak en bovendien sta ik die dag voor de 15e keer op de Kapelse Dag”, zegt Rennen. Om dat te vieren, maakt hij er dit jaar iets bijzonders van.

Voorgaande jaren trakteerden hij en zijn partner Renate alle fans op koffie met een bolus in zijn huis aan de Oostendestraat en zong hij enkele nummers in de tuin. Het eerste jaar kwamen er 130 mensen op af, vorig jaar een kleine 100.

Zingende makelaar

,,Deze keer wordt het anders dan anders", zegt ‘de zingende makelaar'. Hij noemt het ‘Op de koffie bij Alwin XXL’, waarbij onder anderen producer Emile Hartkamp als presentator aanwezig is.

Wat er verder precies gaat gebeuren, laat Rennen nog even in het midden. ,,Anders is het verrassingseffect weg, maar we gaan onze fans in elk geval als een vip behandelen.”

Aansluitend treedt hij op tijdens de Kapelse Dag, samen met Stef Ekkel en René Karst.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”