Volledig scherm
PREMIUM
De Molendijk bij Yerseke. © Joeri Wisse

Yerseke: ‘Geef nu gas met aanpak van Zanddijk’

YERSEKE - Het laatste waar het bedrijfsleven in Yerseke op zit te wachten is opnieuw vertraging bij de aanpak van de Zanddijk. Tien grote mossel-, vis- en transportbedrijven vinden dat er genoeg gediscussieerd is over varianten en roepen de provincie op ‘gas te geven’. 

Aanleiding is de brief die de provincie deze week  naar het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft gestuurd met de vraag om nieuwe op- en afrit van de A58 (25 miljoen) te bekostigen. Daarbij gaat de provincie uit van variant groen, die zo'n 67,5 miljoen kost. De Yersekse bedrijven juichen deze actie toe.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Je moet er even overheen, maar als je single bent, moet je dit zeker doen
    PREMIUM

    Je moet er even overheen, maar als je single bent, moet je dit zeker doen

    GOES - Het begint als een geintje op de werkvloer. Menig single wordt uitgedaagd mee te doen aan een first dates in Het Postkantoor in Goes. Het wordt steevast weggehoond, ook door mezelf. Maar het blijft door mijn hoofd zingen en ’s avonds denk ik: ‘waarom eigenlijk niet?’ Ik ben al een aantal jaren vrijgezel en zou best weer iemand willen ontmoeten. In het ‘wild’ is dat best lastig. Vooral als flirten niet je sterkste kant is.