Volledig scherm
In tegenstelling tot Middelburg en Terneuzen, blijft de Xenos in Goes gewoon bestaan. Net als in Hulst in Zierikzee is de winkel omgebouwd tot 'de nieuwe wereld van Xenos'. © Google Streetview

Xenos in Goes als laatste van Zeeland in nieuw jasje

GOES - De Xenos aan de Ganzepoortstraat in Goes heropent zaterdag de deuren. In navolging van de winkels in Hulst en Zierikzee, is ook het Goese filiaal omgebouwd tot de vernieuwde formule. 

Aanvankelijk zouden alle Xenos-winkels in Zeeland overgaan naar de Belgische winkelketen Casa. In augustus is besloten dat vijftien winkels, waaronder Zierikzee, Goes en Hulst toch beter bij de formule van Xenos passen. De vestigingen in Middelburg en Terneuzen zijn wel omgebouwd tot Casa-filiaal.

Om 9.30 uur wordt de Xenos in Goes feestelijk heropend. Voor de eerste 100 klanten ligt een gratis wandrek klaar.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Officier eist celstraf tegen Goesenaar voor verwonden agente

    Officier eist celstraf tegen Goesenaar voor verwonden agente

    MIDDELBURG - Het verwonden van een agente met daarnaast een vechtpartij in Goes en Middelburg. Hiervoor moest de 23-jarige verdachte J.D. uit Goes donderdag voorkomen. Voor de mishandeling die afgelopen november plaatsvond in Goes stond ook zijn 31-jarige broer A.D. terecht. De officier eiste een werkstraf van 240 uur voor A.D. Zijn jongere broer kwam er minder goed van af met een eis van 6 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf.