Volledig scherm
© commons.wikipedia.org

Woningoverval mislukt in Wolphaartsdijk, daders op de vlucht

WOLPHAARTSDIJK - Twee gemaskerde personen hebben vrijdagochtend vroeg geprobeerd een vakantiewoning aan de Muidenweg in Wolphaartsdijk te overvallen.

Twee overvallers drongen rond 06.00 uur een woning op Bungalowpark de Schelphoek binnen en bedreigden de bewoners met een wapen. De slachtoffers zijn twee mannen en een vrouw uit Middelburg. Eén van de mannen kwam meteen in actie, waarop de daders zonder buit op de vlucht sloegen. Er is niemand gewond geraakt.

Meerdere politieauto's, een politiehelikopter en politiehond zijn naar ze op zoek gegaan. De directe omgeving van de woning is afgezet voor sporenonderzoek en enkele getuigen zijn gehoord. Ook de toegangsweg naar het park is afgesloten geweest. De zoektocht van de politie heeft niks opgeleverd. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

De politie is op zoek naar meer informatie over het incident of bijzonderheden in de omgeving vrijdagmorgen vroeg. De politie is bereikbaar op: 0900-8844, via whatsapp op: 06-12207006 of anoniem via 0800-7000.