Volledig scherm
De naam van het Poelbos verwerken in de nieuwe naam voor het bedrijventerrein vond de gemeenteraad geen goed idee. © lezersfoto

Wie verzint een goede naam voor nieuw bedrijventerrein in Goes?

GOES - Wie weet een goede naam voor het nieuwe bedrijventerrein aan de westkant van de Deltaweg in Goes? De gemeente heeft een prijsvraag uitgeschreven.

Het toekomstige terrein heeft al jaren de werknaam De Poel V, maar recent gebruikte de gemeente de naam 'Bedrijvenpark Poelbos'. Van deze nieuwe betiteling bleek een ruime meerderheid van de gemeenteraad onlangs niet erg gecharmeerd te zijn.

Daarom mogen inwoners nu meedenken. Ideeën kunnen de komende weken worden ingezonden via de website www.goes.nl/namenwedstrijd. De winnaar wint volgens de gemeente een duurzame prijs.

Goes wil vaart zetten achter de komst van het terrein dat pakweg tussen snelweg A58 en Hotel Goes komt te liggen. Op 25 september houdt de gemeente twee bijeenkomsten om met ondernemers en inwoners in conclaaf te gaan over het bedrijvenpark. Dan komen zaken als de indeling van de kavels, infrastructuur, duurzaamheid en de beeldkwaliteit ter sprake.

Het nieuwe bedrijvenpark is volgens het college nodig, omdat de huidige terreinen zo goed als vol zijn.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement