Wereldkampioen Rico Verhoeven komt naar basisschool Krabbendijke

VLISSINGEN - Een lot uit de loterij. Zo kun je de komst van Rico Verhoeven naar basisschool CBS de Zevensprong in Krabbendijke wel noemen. 309 basisscholen die vorige maand meededen aan de 10@10 Challenge maakten kans op de komst van de wereldkampioen kickboksen. 

Verhoeven had beloofd bij een van de scholen persoonlijk langs te gaan. Maandagavond trok hij uit een doos de winnende school:  de Zevensprong in Krabbendijke. Wanneer Verhoeven langskomt is nog niet bekend. ,,Dat overleggen we even.'' 

De Brabantse topsporter is ambassadeur van de 10@10 challenge, die voor de Nationale Sportweek werd georganiseerd. Tijdens de challenge werd er door de kinderen om 10.00 uur tien minuten bewogen.

Volledig scherm
© ANP
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Familieleden van van verongelukte fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    Familiele­den van van verongeluk­te fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

    MIDDELBURG - Met een grote foto onder zijn arm komt Bas Wolferts de rechtbank in Middelburg binnen. Het verliefde stel op de foto is zijn 33-jarige schoonzus Alice Dessi uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend Miki Trpkovski. Ze zaten in de nacht van 28 oktober 2018 samen op een fiets toen ze bij het oversteken van de Van de Spiegelstraat in Goes werden aangereden door een auto. Ze overleefden de klap niet.