Volledig scherm
In de omgeving van boogschuttersgezelschap St. Andries aan de Bonzijweg wordt de komende maanden druk aan het riool gewerkt. Diverse straten zijn dan tijdelijk afgesloten voor verkeer. © Willem Adriaansens

Wemeldinge krijgt te maken met opgebroken straten

WEMELDINGE - Bewoners van de omgeving Bonzijweg in Wemeldinge krijgen de komende maanden te maken met overlast door werkzaamheden aan het riool. In verschillende delen van de buurt wordt de riolering vervangen of nieuw aangelegd en zijn straten afgesloten.

Voor de vakantie is een aannemersbedrijf al begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. Zo is er een werkterrein ingericht en is er inmiddels een start gemaakt met de aanleg van een hemelwaterriool op het voormalig korfbalveld.

Fases

Vanaf 13 augustus wordt er ook in de straten gewerkt. In tien fases zijn dan onder meer delen van de Oranjeboomstraat, Chezeeweg, Lindehof en de Zwaakseweg aan de beurt. De bewoners worden op voorhand door de aannemer geïnformeerd en tijdens de werkzaamheden per fase wekelijks op de hoogte gehouden van de voortgang.

Tijdens de werkzaamheden kunnen sommige straten niet meer gebruikt worden. wel blijven de woningen via de trottoirs bereikbaar. Per fase wordt, waar nodig,  een omleidingsroute ingesteld. Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden eind 2018 klaar. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement