Dertien eilandjes in de Grevelingen met 325 luxe vakantiehuizen, dat zou Brouwerseiland moeten worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Dertien eilandjes in de Grevelingen met 325 luxe vakantiehuizen, dat zou Brouwerseiland moeten worden. © Zeelenberg Architectuur

Welles/nietes rond Tesla-park Brouwerseiland: ‘Gemeente moet niet op stoel van ondernemer gaan zitten’

SCHARENDIJKE - Emissieloos Brouwerseiland een utopie? Bij Brouwerseiland BV wisten ze donderdagochtend niet wat ze lazen. ,,De gemeente moet niet op de stoel van de ondernemer gaan zitten.”

 1. ‘Piet Boek’ koestert zijn klanten al veertig jaar
  PREMIUM

  ‘Piet Boek’ koestert zijn klanten al veertig jaar

  YERSEKE - Heel Yerseke kent hem als Piet Boek. Maar als Piet Hoekman het alleen van boeken moest hebben, had hij nu niet zijn veertigjarig jubileum kunnen vieren. Door telkens de horizon te verbreden, runnen zijn vrouw Joke en dochters nu een goedlopende lifestylewinkel. Zelf richt hij zich vooral op de verkoop van zo ongeveer alles wat je in een modern kantoor nodig hebt. De 60-jarige ondernemer piekert er niet over om te stoppen. ,,Ik zit nog maar in m’n proeftijd!”
 2. Politie opent klopjacht in buitengebied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden
  PREMIUM

  Politie opent klopjacht in buitenge­bied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden

  NIEUWDORP - Nick de Ridder uit Arnemuiden zag gisteravond aan de Landlustweg in Nieuwdorp met eigen ogen dat iemand rondreed op zijn Yamaha crossmotor. Dezelfde motor die in mei van hem was gestolen. Hij en andere gedupeerden waarvan kort daarvoor ook motors waren gestolen belden de politie. Daarop ontstond een heuse klopjacht in het buitengebied tussen Arnemuiden, Nieuwdorp en Nieuw- en Sint Joosland en konden zeven verdachten in de kraag gevat worden voor heling.