Supermarktmanager Daan Versteeg (30) en Mariëlle Timmerman (28), in het dagelijks leven facilitair projectmanager, zijn heel blij met hun grote tuin.
Volledig scherm
PREMIUM
Supermarktmanager Daan Versteeg (30) en Mariëlle Timmerman (28), in het dagelijks leven facilitair projectmanager, zijn heel blij met hun grote tuin. © Johan van der er Heijden

‘We creëren het vakantiegevoel in eigen tuin’

zomer 2020Door de coronacrisis kwam hun wereldreis abrupt ten einde. Maar Daan Versteeg en Mariëlle Timmerman maakten van de nood een deugd. Met het geld dat ze overhielden, kochten ze een huis met een grote tuin, waarin ze ‘net zo goed van de vrijheid genieten’. 

 1. Rechtbank veroordeelt Bergenaar tot helft van de eis voor dealen van cocaïne

  Rechtbank veroor­deelt Bergenaar tot helft van de eis voor dealen van cocaïne

  MIDDELBURG – Een mazzeltje voor de 26-jarige B. El-A. uit Bergen op Zoom: de rechtbank in Middelburg heeft hem vandaag een taakstraf van 120 uur opgelegd, ofwel een halvering van de eis van de officier van justitie. De opgelegde eis van 12 dagen cel (voorarrest) was conform de eis. El-A. kreeg deze straf aan zijn broek, omdat hij van eind 2016 en een deel van 2017 voornamelijk de gebruikers in dorpen rond Goes had voorzien van cocaïne.
 1. Oplossing voor lockdown: bestel een filmpje van de Sint
  Play

  Oplossing voor lockdown: bestel een filmpje van de Sint

 2. William pakt uit met Halloween
  Play

  William pakt uit met Halloween