Adri Boone, Thijs Mol en Martien van Overloop zijn kritisch over de door de provincie Zeeland gekozen aanpak van de Zanddijk tussen Yerseke en de A58. Yersekenaren zullen volgens hen vanaf de geplande rotonde op het kruispunt Zanddijk-Molendijk-Olzendedijk  (foto) alsnog achter het langzaam optrekkende vrachtverkeer aansukkelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Adri Boone, Thijs Mol en Martien van Overloop zijn kritisch over de door de provincie Zeeland gekozen aanpak van de Zanddijk tussen Yerseke en de A58. Yersekenaren zullen volgens hen vanaf de geplande rotonde op het kruispunt Zanddijk-Molendijk-Olzendedijk (foto) alsnog achter het langzaam optrekkende vrachtverkeer aansukkelen. © Johan van der Heijden

Wat heeft de gewone Yersekenaar straks aan de ‘nieuwe’ Zanddijk?

YERSEKE - Een veiligere weg en betere doorstroming van het verkeer. Dat is hét doel van het miljoenenproject om de route tussen Yerseke en de A58 aan te pakken. Drie bezorgde Yersekenaren hebben grote twijfels over de kans van slagen. Ze zijn vastberaden de uitwerking van het onlangs gekozen tracé kritisch te volgen en desnoods hun achterban te mobiliseren. Adri Boone: ,,Voor de gemiddelde Yersekenaar zie ik heel weinig verbeteringen.”