Volledig scherm
PREMIUM
Op dit kruispunt komen begin februari stoplichten. Momenteel staan verkeersregelaars standby in de spitsuren (het autootje links in beeld). Zodra het druk wordt, gaan ze het verkeer regelen. © Marcelle Davidse

Waar blijven de stoplichten bij afslag Yerseke?

KRUININGEN - Ze zouden er eigenlijk al sinds half november moeten staan, maar tot op heden ontbreekt nog ieder spoor van de (tijdelijke) verkeerslichten die afslag Yerseke veiliger moeten maken.

Een halfjaar geleden gebeurde in korte tijd het ene na het andere ongeluk op het kruispunt van de Oude Rijksweg met de op- en afrit van de A58 nabij Kruiningen. Daarop besloot de provincie Zeeland begin oktober in de spitsuren verkeersregelaars in te zetten. Een tijdelijke situatie, want na zes weken zouden ze vervangen worden door -eveneens tijdelijke- verkeerslichten.

  1. Romy (22) vocht zich terug van een eetstoornis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaargelegd’
    PREMIUM
    VIDEO | PORTRET

    Romy (22) vocht zich terug van een eetstoor­nis: ‘Mijn moeder had mijn kleren voor in de kist al klaarge­legd’

    VLISSINGEN - Ruim een jaar maakte Romy Thuy (22) uit Goes wekelijks video’s over haar eetstoornis. Het leverde haar een nominatie op voor de Vrouw in de Media Award 2019. ,,Ik heb iets kunnen betekenen voor anderen die niet meer wisten hoe ze verder moesten. Die doodsbang waren. Die zagen dat hun lichaam al aan het afsterven was; net als het mijne, op het dieptepunt van mijn ziekte. Van vrijwel allemaal weet ik dat ze zich hebben laten opnemen en met zichzelf aan de slag zijn gegaan. Dat ik die award niet gewonnen heb, maakt me niet uit. Ik heb mijn doel bereikt.”