Volledig scherm
De auto belandde na de klap in de sloot. © HV Zeeland

Vrouw gewond bij botsing tegen boom, volledige rechterzijde van auto scheurt af

ELLEWOUTSDIJK – Een vrouw is vanavond bij Ellewoutsdijk gewond geraakt nadat ze met haar auto tegen een boom reed. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

De vrouw raakte rond 19.00 uur door onbekende oorzaak van de Zwinweg af en botste op een boom. De rechterzijde van de auto scheurde door de klap volledig af. De wagen kwam uiteindelijk in de sloot tot stilstand.

Ambulancemedewerkers haalden de vrouw uit het wrak. Ze liep onder andere letsel op aan haar heup en bekken. Over de ernst van de verwondingen is niets bekendgemaakt. Een bergingsbedrijf heeft de wrakstukken opgeruimd.

Volledig scherm
De rechterzijde scheurde van de auto af door de klap. © HV Zeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ISD geëist voor incidentje op Stationsplein in Goes

    ISD geëist voor incidentje op Stations­plein in Goes

    MIDDELBURG - Eigenlijk was het die 15e juni gewoon een vervelend incidentje, daar op het Stationsplein in Goes. Maar dat kleine incidentje was voldoende voor het Openbaar Ministerie om de ISD-maatregel tegen de 56-jarige Haarlemmer H. van der S. te eisen. Van der S. was op weg naar Vlissingen, stapte uit in Goes en babbelde wat met een paar mannen die daar stonden. Het ging over voetbal. Van der S. haalde een bal uit zijn tas, zag dat die wegrolde en schopte die in de richting van de scootmobiel van een van de drie mannen. Een lampje raakte beschadigd, de mannen wilden geld zien en omdat hij niet kon of wilde betalen en namen ze zijn tas in beslag. Van der S., met de nodige drank op, werd boos en zou tegen een been van een van de mannen hebben geschopt. Binnen de kortste keren stond de politie voor zijn neus en zit hij sindsdien achter de tralies. Mede door de talloze geflopte hulptrajecten, zijn weigering om mee te werken aan reclasseringstoezicht en het risico van een mislukte voorwaardelijke straf restte de officier niets anders dan een onvoorwaardelijke ISD-maatregel te eisen.