Volledig scherm
Foto: ANP

Vrouw beroofd in Goes

GOES - Een 27-jarige vrouw uit Goes is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen in haar auto toen ze in de buurt van het station in Goes reed. Ze werd tegen half drie op de parkeerplaats aan de Lijnbaan, bij het station, gedwongen te stoppen door twee mannen.

Ze is uit haar auto getrokken en op de grond geduwd. De twee mannen probeerden met haar auto weg te rijden. Dat lukte niet, omdat de auto met een startkaart werkt in plaats van met een sleutel.

De vrouw probeerde haar tas nog uit de auto te halen, er volgde een worsteling waarbij de vrouw op de grond is gegooid. De mannen gingen er met haar tas te voet vandoor, in de richting van het centrum. Het slachtoffer is met haar auto naar de Dam gereden en heeft hulp gevraagd van drie mensen die daar op straat liepen.

De vrouw omschrijft de daders als licht getint, van Noord-Afrikaanse afkomst met donkere kleding aan. De politie is op zoek naar getuigen.

De tas van de vrouw is zondag teruggevonden op het dak van een schuurtje bij de kruising Zuidvlietstraat/Westsingel. Het geld dat erin zat is gestolen, persoonlijke bezittingen zaten er nog in.