Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Vrouw (18) uit Goes gewond bij verkeersruzie, automobilist gaat er vandoor

GOES - De politie is op zoek naar een automobilist die afgelopen donderdagmiddag  is doorgereden nadat hij een achttienjarige fietster uit Goes had aangereden in de Nieuwstraat in Goes.

De vrouw fietste rond 17.10 uur in de Nieuwstraat, richting de Beestenmarkt, toen de automobilist achter haar reed en haar wilde inhalen. Omdat de straat te smal was, fietste de vrouw wat  sneller door, maar de automobilist zette toch door, passeerde haar links via de stoep en drukte daarbij de vrouw tegen een geparkeerde auto, waardoor zij viel. De fietsster raakte daardoor gewond. De automobilist stapte daarna uit en mishandelde de vrouw, waarna hij er met hoge snelheid vandoor ging. Een getuige kon hem daarbij niet tegenhouden.

De identiteit van de verdachte is bekend bij de politie, die hem uitnodigt om zelf voor verhoor naar het bureau te komen. Ook zoekt de politie nog  getuigen: die kunnen bellen naar  0900 8844 of contact opnemen via WhatsApp: 06 12207006. Anoniem melden kan ook telefonisch: 0800 7000.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement