Wim Beeke is sinds maandag bezig om et andere vrijwilligers de tuin van de Bathsewegkerk in Rilland op te knappen. Op Rillandse dag, zaterdag 2 juni, gaat de kerk open voor publiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Beeke is sinds maandag bezig om et andere vrijwilligers de tuin van de Bathsewegkerk in Rilland op te knappen. Op Rillandse dag, zaterdag 2 juni, gaat de kerk open voor publiek. © Mechteld Jansen

Vrijwilligers kappen oerwoud rond verpauperde kerk in Rilland

RILLAND - In de kerk zelf is het nog een 'enorme puinzooi' en de tuin is net een oerwoud. Het is Rillander Wim Beeke een doorn in het oog. Met vrijwilligers wil hij de de komende weken elke ochtend de handen uit de mouwen steken om de Bathsewegkerk weer een beetje toonbaar te maken.

0 reacties

  1. Het huis van Ella staat te koop: ‘Een fantastische plek voor een natuurliefhebber’
    PREMIUM
    dag huis!

    Het huis van Ella staat te koop: ‘Een fantasti­sche plek voor een natuurlief­heb­ber’

    OUD-SABBINGE - Ella (74) woont aan de Prins Bernhardstraat in Oud-Sabbinge. Een voordeur heeft ze niet, dus je kondigt je komst aan door het belletje aan de poort te laten klingelen. In de pruimenboom voor het keukenraam halen koolmeesjes acrobatische toeren uit en als je aan de keukentafel zit, kijk je over het akkerland en een polderdijkje waar een enkeling z’n hond uitlaat. ,,Een heerlijke plek”, vindt Ella. Toch staat haar woning te koop.