De tweede dierenambulance van Stichting Dierenwelzijn Walcheren, hier getoond door vrijwilligers Abbey Moerings links en Henny Boone rechts. De ambulance rijdt sinds 22 december 2021 door Zeeland.
Volledig scherm
PREMIUM
De tweede dierenambulance van Stichting Dierenwelzijn Walcheren, hier getoond door vrijwilligers Abbey Moerings links en Henny Boone rechts. De ambulance rijdt sinds 22 december 2021 door Zeeland. © Dirk-Jan Gjeltema

Volop vrijwilligers gezocht voor dierenambulance, vooral Bevelandse ‘nachtdieren’

Stichting Dierenwelzijn Walcheren heeft sinds een maand een tweede dierenambulance. Die is er vooral om ook dieren op de Bevelanden te helpen. De stichting zoekt nu Bevelandse vrijwilligers voor die ambulance. Ook mensen die ’s avonds en ’s nachts kunnen rijden. Als er voldoende vrijwilligers zijn, dan komt er een standplaats Bevelanden. Wat houdt het vrijwilligerswerk eigenlijk in?

  1. Prinsenland heeft periodetitel voor het grijpen, Halsteren klopt Kruiningen; MOC’17 wint
    PREMIUM
    zaterdag 3b

    Prinsen­land heeft periodeti­tel voor het grijpen, Halsteren klopt Kruiningen; MOC’17 wint

    Met een eenvoudige 3-0 overwinning op Bruse Boys zette Prinsenland een belangrijke stap richting de eerste periodetitel. Een gelijkspel in het inhaalduel bij rode lantaarndrager SKNWK volstaat om de prijs binnen te harken. Concurrent Moc’17 kwam met de hakken over de sloot bij ZSC’62: 0-1. Halsteren won met dezelfde nipte marge bij Kruiningen. Kapelle en Tholense Boys deelden de punten: 2-2.