Volledig scherm
Nieuwbouwwijk Het Goese Diep. © Peter Buteijn

Vijfde appartementencomplex langs kanaal in wijk Goese Diep

GOES - Langs het kanaal bij Goes, in de nieuwbouwwijk Goese Diep, komt een vijfde appartementencomplex. De gemeente zoekt daar een ontwikkelaar voor.

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat ontwikkelaar AM Zeeland en Bouwgroep Peeters vier complexen met elk negen appartementen gaan bouwen langs het kanaal. De vijfde kavel was nog niet uitgegeven. In het complex dat daar komt, mogen van de gemeente hooguit zeven appartementen komen. Het mag vier bouwlagen krijgen, waarvan de hoogste kleiner is dan de andere drie.

De wijk Goese Diep is een overblijfsel van wat eerder de wijk Goese Schans moest worden. Het ligt tussen het nog bestaande deel van het havenindustrieterrein en de wijk Goese Meer. Het zuidelijke deel van de nieuwe wijk wordt ontwikkeld door Heijmans, terwijl de gemeente in het noordelijk deel 53 vrije kavels uitgeeft. De belangstelling daarvoor is groot en onlangs zijn de eerste stukjes grond daadwerkelijk verkocht. De gemeente verwacht dat de bouw van de eerste huizen deze maand begint. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement