Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Vier verdachten van krattendiefstal in Yerseke opgepakt

YERSEKE - Drie mensen zijn afgelopen nacht in Yerseke en Kruiningen opgepakt omdat ze verdacht worden van het stelen van kratten bij een bedrijf aan de Molenpolderweg in Yerseke.

Een getuige meldde rond 03.40 uur dat er pallets met kratten waren gestolen. Dat zou gebeurd zijn met een vrachtwagentje met een bepaald opschrift. Agenten zagen die wagen rijden op de Zanddijk in Yerseke en vonden in de laadbak een boel kratten die mogelijk gestolen waren. In de vrachtwagen zaten twee mannen. Een van hen, een 24-jarige uit Den Bosch, is aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. De andere man ging ervan door en kon niet meer achterhaald worden.

Verderop, op de Zanddijk in Kruiningen, troffen andere agenten net zo een vrachtwagen. Ook daarin lagen kratten. De twee inzittenden, een 20-jarige man uit Breda en een 16-jarige jongen uit diezelfde plaats, zijn eveneens aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Ze worden vandaag verder gehoord worden over hun betrokkenheid bij de bedrijfsinbraak.

Vierde verdachte

De vierde verdachte is vanochtend rond 07.45 aangehouden op de Patijnweg in Goes. Een agent zag in de berm van de 80-km weg iemand lopen. Het bleek te gaan om een 17-jarige Boschenaar. Het signalement van deze jongen kwam overeen met dat van de verdachte die nog gezocht werd. Ook hij wordt nog gehoord.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement