Volledig scherm
Bianca van Duijn (links) en Wendy Paaimans openen zaterdag 25 mei een lunchroom en cadeauwinkel aan de Singelstraat in Goes: De wereld van Vet Wuuf. © Ellen Smaardijk-Jobse

Vet Wuuf krijgt eigen winkel in Goes

GOES - Aan de Singelstraat in Goes opent zaterdag een nieuwe zaak. De wereld van Vet Wuuf gaat de lunchroom en cadeauwinkel heten, naar het gelijknamige karakter van de Kortgeense Bianca van Duijn. 

Vet Wuuf is een voluptueuze vrouw in een gestreept badpak met kanten randje, vastgelegd in alledaagse en herkenbare situaties. De creaties van Van Duijn waren alleen online te koop. En nu dus ook in de lunchroom en cadeauwinkel in de Goese binnenstad.

Die winkel is het gevolg van een samenwerking tussen Van Duijn en Wendy Paaimans van cafetaria Snack77 aan de Oostsingel. Paaimans wilde aan de Singelstraat 19 een tearoom beginnen en had Van Duijn gevraagd het logo te maken. De Vet Wuuf-tas die Van Duijn bij zich had vond Paaimans echter zo leuk, dat binnen tien minuten een samenwerking beklonken was die resulteerde in De wereld van Vet Wuuf

Mensen kunnen er vooralsnog van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor Italiaanse koffie en verse thee, maar ook voor belegde bagels, club sandwiches en een high tea. Daarnaast zijn er allerlei Vet Wuuf-artikelen te zien en te koop, variërend van muurkunst tot koekjes en klompen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement