Volledig scherm
Impressie van de 8-persoons villa in recreatiepark de Groote Duynen bij Kamperland. © Compagnie Het Zoute

Verkoop villa's Groote Duynen gaat hard

KAMPERLAND - Recreatiepark De Groote Duynen in Kamperland begint steeds meer vorm te krijgen. De eerste 26 woningen op schiereiland Waterlijn zijn af, verkocht en worden deze maand opgeleverd.

Quote

De kopers schaffen de villa's aan als tweede woning en om rendement uit de verhuur te halen

Joris Vrielynck, directeur projectontwikkeling

Ook de 26 woningen op 'landtong' de Zandbank hebben op papier allemaal al een eigenaar. De bouw van deze tweede fase staat op het punt van beginnen. Dat laat Joris Vrielynck, directeur projectontwikkeling bij Compagnie Het Zoute, desgevraagd weten.

De Groote Duynen wordt een recreatiepark van 107 luxe bungalows in een kunstmatig aangelegd landschap van duinen en waterkreken. Gelegen tussen de Onrustweg, Middenhofweg en Jacobadijk. ,,De kopers zijn voornamelijk Nederlanders, Duitsers en Belgen", vertelt Vrielynck. ,,Ze schaffen de villa's om twee redenen aan: als tweede woning en om rendement uit de verhuur te halen."

Duinvallei

Ondertussen is de verkoop van de 45 units van Fase III (Duinvallei) in volle gang. Het duurt waarschijnlijk een jaar voor de bouw van dit deel start, omdat de opgehoogde grond eerst gereedgemaakt moet worden. Tot slot volgt mogelijk nog een vierde fase van twaalf woningen, waarvoor de vergunningprocedure nu loopt. 

Volledig scherm
Plattegrond van recreatiepark de Groote Duynen bij Kamperland. De villa's komen op kunstmatig aangelegde schiereilanden te staan. © Compagnie Het Zoute