Volledig scherm

Vechtpartij in centrum van Goes, politie zoekt getuigen

GOES - Een 24-jarige Vlissinger is maandagochtend aangehouden in Goes na een vechtpartij op het Kolveniershof. Daarbij heeft hij mogelijk een mes gebruikt. De politie zoekt getuigen. 

De politie kreeg rond 8.30 uur een melding dat er op het Kolveniershof - in het centrum - een vechtpartij aan de gang was. Eén van de vechtersbazen zou met een mes richting twee andere mannen steekbewegingen hebben gemaakt. Die gingen ervandoor: één van hen sloot zichzelf op in een auto. Daarop stak de man met het mes één van de autobanden lek, volgens getuigen. Tussendoor zou de dader ook nog een winkel zijn binnengelopen, maar welke is onduidelijk.

Getuigen

De politie ging op onderzoek uit en vond de vermeende dader al snel. Hij werd in de Frans den Hollanderlaan aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Vlissingen. Hij is vastgezet. Een mes is niet gevonden, waardoor de politie afhankelijk is van getuigenverklaringen. Wie iets gezien heeft, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900 8844 of via WhatsApp: 06 12207006. Anoniem bellen kan ook, naar 0800 7000.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement