Volledig scherm
PREMIUM
Willem Joosse, recreant op camping Stelleplas © Melita Lanting

Vaste recreanten Stelleplas blij met aanpak illegale bewoners

HEINKENSZAND - ,,Er kan niet genoeg worden gecontroleerd op camping Stelleplas.” Dat zegt Willem Joosse uit Vlissingen. Als vaste recreant op het park in Heinkenszand vindt hij het fijn dat de gemeente Borsele sinds dit jaar streng optreedt tegen illegale bewoning en arbeidsmigranten. ,,We willen hier geen camping Oranje.”

Joosse reageert op de oproep van de vereniging van eigenaren Camping Stelleplas die stelt dat de gemeente Borsele onevenredig vaak controleert op het park. De vereniging wil dat de gemeente zich soepeler opstelt. In het hoogseizoen alleen toeristen en daarbuiten moet het mogelijk zijn om de chalets te verhuren aan arbeidsmigranten. Het gemeentebestuur voelt daar niets voor en ook Joosse is het daar niet mee eens. ,,Op een camping kom je om te recreëren”, stelt hij. En Joosse staat daarin niet alleen. ,,Er zit hier een hele groep die alleen wil recreëren.” 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”