Vandalen hebben in de blauwe speeltuin in 's-Gravenpolder een speelhuisje in brand gestoken; July (l), Ashwin (m) met zijn kleine zusje Wishme (r) komen kijken; July zegt: ,,Wat vind ik dit erg zeg.” En maakt een foto voor thuis.
Volledig scherm
Vandalen hebben in de blauwe speeltuin in 's-Gravenpolder een speelhuisje in brand gestoken; July (l), Ashwin (m) met zijn kleine zusje Wishme (r) komen kijken; July zegt: ,,Wat vind ik dit erg zeg.” En maakt een foto voor thuis. © Marcelle Davidse

Vandalen steken geliefd speeltoestel in brand; 3000 euro schade

’S-GRAVENPOLDER - Het stond er nog geen jaar en was onder de kleinste kinderen razend populair. Nu is het kunststof speelhuisje in de speeltuin aan de Burgemeester Jansenstraat in ’s-Gravenpolder compleet vernield. Het werd door onbekenden in brand gestoken. De schade is 3000 euro.

 1. Vijf partijen tegen Weststrate: geheim besluit is wél rechtsgeldig
  PREMIUM
  VIDEO

  Vijf partijen tegen Weststrate: geheim besluit is wél rechtsgel­dig

  KRUININGEN - Marien Weststrate heeft wel degelijk de kans gehad om zijn zegje te doen tijdens een besloten vergadering van vorige week. Dat valt op te maken uit vrijgegeven videobeelden (zie onder). De griffier en vijf van de zes fracties van de Reimerswaalse gemeenteraad weerspreken de beweringen van Weststrate dat het besluit ‘niet integer en ordentelijk’ is genomen en daarom vernietigd zou moeten worden.
 1. Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"
  Play

  Mark Rutte: "'Tunnel tolvrij' roepen, dat is makkelijk"

 2. Milan Vader treedt in de voetsporen van Patrick Tolhoek
  Play

  Milan Vader treedt in de voetsporen van Patrick Tolhoek