Vandalen hebben in de blauwe speeltuin in 's-Gravenpolder een speelhuisje in brand gestoken; July (l), Ashwin (m) met zijn kleine zusje Wishme (r) komen kijken; July zegt: ,,Wat vind ik dit erg zeg.” En maakt een foto voor thuis.
Volledig scherm
Vandalen hebben in de blauwe speeltuin in 's-Gravenpolder een speelhuisje in brand gestoken; July (l), Ashwin (m) met zijn kleine zusje Wishme (r) komen kijken; July zegt: ,,Wat vind ik dit erg zeg.” En maakt een foto voor thuis. © Marcelle Davidse

Vandalen steken geliefd speeltoestel in brand; 3000 euro schade

’S-GRAVENPOLDER - Het stond er nog geen jaar en was onder de kleinste kinderen razend populair. Nu is het kunststof speelhuisje in de speeltuin aan de Burgemeester Jansenstraat in ’s-Gravenpolder compleet vernield. Het werd door onbekenden in brand gestoken. De schade is 3000 euro.

  1. Jacqueline Baaijens doet mee aan de World Cleanup Day: ‘Ik stoor me mateloos aan zwerfvuil in de natuur’
    PREMIUM
    Video/poll

    Jacqueline Baaijens doet mee aan de World Cleanup Day: ‘Ik stoor me mateloos aan zwerfvuil in de natuur’

    Vandaag is het World Cleanup Day. In Zeeland gaan honderden vrijwilligers op pad om zwerfafval op te ruimen. Eén van hen is de milieubewuste Jacqueline Baaijens uit Goes die het jaar rond bij elke wandeling door de natuur een vuilniszak en dikwijls een afvalgrijper meeneemt. ,,Wietzakjes, wijnflessen, blikjes, mondkapjes en sigarettenpeuken, van alles kom je tegen.”