Volledig scherm
© Melita Lanting

Tweede editie Truckshow Krabbendijke wordt nog groter

KRABBENDIJKE - Veertig extra trucks, een speciale hoek met oldtimer-vrachtwagens en nog meer feest in de tent. Organisator Wesley van Hengel heeft grote plannen voor de tweede editie van de Truckshow Krabbendijke.

Het terrein van transportbedrijf Minnaard op de Oostpolder in Krabbendijke was afgelopen juni voor het eerst het toneel van Truckshow Krabbendijke. Van Hengel organiseerde de show omdat Zeeland wat dat betreft een witte vlek was en omdat hij vond dat Krabbendijke wel een feestje kan gebruiken.

En dat is gelukt, zegt hij. "Volgens de politie waren er tussen de 2500 en 3000 bezoekers. Ook hebben we 750 euro kunnen overmaken aan het goede doel: stichting Hoogvliegers." Wel heeft Van Hengel ook 3000 euro uit eigen zak moeten betalen. "Een keer is dat niet erg, maar dat moet niet elk jaar gebeuren. Daarom zoek ik voor komende editie van 9 en 10 juni meer sponsors."

Kinderdisco

De komende truckshow vindt tegelijk plaats met de jaarlijkse braderie van Krabbendijke. "Misschien dat we vrijdagavond een paar oldtimers op de braderie kunnen zetten", zegt Van Hengel, die hoopt dat na afloop bezoekers naar de truckshow komen. "Dit jaar gaan we veel meer met de feesttent doen. Zo komt er een kinderdisco en draait er vrijdagavond een dj."

Meer informatie is te vinden via truckshowkrabbendijke.eu.