Twee botsingen zorgen voor nog meer oponthoud op N289 bij Rilland

videoRILLAND - Op de Oude Rijksweg (N289) zijn zaterdagochtend kort na elkaar twee aanrijdingen gebeurd. Niemand is ernstig gewond geraakt. Het ongeluk zorgde voor flink wat extra vertraging op de N289, die al bovengemiddeld druk is met het naar het strand rijdende verkeer.

Op de kruising bij de Oesterdam en de provinciegrens vond de eerste aanrijding plaats. Drie voertuigen waren bij de botsing betrokken; een personenbusje, een jeep en een personenauto. Alle drie raakten ze beschadigd. Op dat moment was er maar één rijstrook open voor verkeer. De inzittenden van de auto's zijn onderzocht door de ambulancedienst, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het eerste ongeluk was nog niet afgewerkt of het tweede gebeurde. Bij een kop-staartbotsing liepen twee personenauto's schade op. Er hoefde geen ambulance aan te pas te komen.

Het ongeluk zorgde voor extra oponthoud voor strandgangers die zich massaal naar de kust begaven. Omdat er op de A58 flink file stond is de N289 door veel bestuurders gebruikt als alternatieve route, al ontstonden daar uiteindelijk ook snel files.

Volledig scherm
Ongeval op de Oude Rijksweg (N289) © HV Zeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement