Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Twee aanhoudingen bij vechtpartij op straat in Goes, politie zoekt getuigen

GOES - Op de Zusterstraat in Goes is vrijdagavond een 33-jarige man uit Middelburg gewond geraakt bij een vechtpartij op straat. De man moest naar het ziekenhuis overgebracht worden. Later op de avond is een 17-jarige jongen uit Kapelle aangehouden, vermoedelijk heeft hij iets met het gevecht te maken.

De politie kreeg vrijdag rond 20.00 melding van de vechtpartij, waarbij meerdere mensen betrokken waren. Eenmaal in de Zusterstraat aangekomen zagen ze het 33-jarige slachtoffer. Na met getuigen gesproken en beveiligingsbeelden gezien te hebben kwam de jongen uit Kapelle in beeld. Hij werd geruime tijd na het incident opgepakt in zijn woning in Kapelle. Zijn rol in de zaak wordt nog verder onderzocht.

Op zaterdagochtend werd ook het 33-jarige slachtoffer aangehouden. Hij zal nogmaals gehoord worden, maar ditmaal als verdachte, vertelt een politiewoordvoerder. 

Uit de opgemaakte processen verbaal blijkt dat er nog meer mensen bij de vechtpartij betrokken waren. Mogelijk worden er de komende dagen nog meer betrokkenen gehoord. Omdat de politie nog verder onderzoek doet, roepen ze mensen die meer weten over de vechtpartij op zich te melden. Dat kan via het landelijke politienummer 0900-8844, waarna doorverbonden kan worden met het politiebureau in Goes.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement