Voor de regenbui losbarstte waren broers Simon (rechts) en Jacco de Jong donderdag nog druk bezig om slechte exemplaren uit de akker met Columbus-tulpen aan de Duivekeetseweg bij Oud-Vossemeer te halen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de regenbui losbarstte waren broers Simon (rechts) en Jacco de Jong donderdag nog druk bezig om slechte exemplaren uit de akker met Columbus-tulpen aan de Duivekeetseweg bij Oud-Vossemeer te halen. © Johan van der Heijden

Thoolse bloemenpracht duurde extra lang, maar is nu echt voorbij

OUD-VOSSEMEER - Zo veel volk als dit jaar heeft bollenkweker Simon de Jong nog nooit gezien bij zijn akkers. ,,Het was echt súper druk. Soms stonden er wel tien of twintig auto’s langs het veld. Het was zelfs zo gek dat er twee dagen geleden een vrouw uit Roosendaal stond. Die had het op Facebook gezien en was speciaal met de bus, de trein en weer de bus naar Oud-Vossemeer gekomen om foto's te maken. Ongelofelijk!”

  1. Dankzij Nico, Jarno, Maurice, Jan en Walter spuwen straks chique stalen leeuwen Kruiningse vijver schoon
    PREMIUM

    Dankzij Nico, Jarno, Maurice, Jan en Walter spuwen straks chique stalen leeuwen Kruiningse vijver schoon

    KRUININGEN - De Kruiningse woonwijk Zandweg doet straks niet onder voor een paleistuin. In de vijver bij de entree van de nieuwbouwwijk komen eind dit jaar twee stalen leeuwen die water naar elkaar spuwen. Dit idee van Calvijn College-leerlingen Nico, Jarno, Maurice, Jan en Walter is namelijk door de gemeente Reimerswaal vrijdag uitgekozen als beste ontwerp om het water in beweging te houden en zo algengroei tegen te gaan.