Volledig scherm
PREMIUM
Manuela van der Heijden, Sarien Hage, Mariët Reins-Hage, en Corneel Droogers (vlnr) ontwikkelden het Tholenaartje. © Marcelle Davidse

Tholenaartje laat meer van de boer zien

OUD-VOSSEMEER - De afstand tussen boer en burger is anno 2019 best groot, merkt boerin Mariët Reins-Hage regelmatig op. Om meer van zich te laten zien, ontwikkelde ze met vier andere Tholenaren een nieuw streekproduct: het Tholenaartje. 

Dat koekje werd vrijdag gepresenteerd op boerderij de Duivekeet bij Oud-Vossemeer. Gemaakt van tarwe die Hage teelt. De Thoolse molenaar Corneel Droogers maalt het en het spek dat er in verwerkt wordt komt van slagerij Slager uit Sint-Annaland. ,,En ik ben de koekenbakker", zegt Manuela van der Heijden lachend. De Roosendaalse deed in 2016 nog mee aan Heel Holland Bakt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement