Joop Hiele (in de stoel naast zijn echtgenote Toos) wil andere campinggasten waarschuwen als zij hun accommodatie willen verkopen: ,,Ik heb voorbeelden gezien van provisies van vijf, tien of nog meer procent.”
Volledig scherm
PREMIUM
Joop Hiele (in de stoel naast zijn echtgenote Toos) wil andere campinggasten waarschuwen als zij hun accommodatie willen verkopen: ,,Ik heb voorbeelden gezien van provisies van vijf, tien of nog meer procent.” © Peter Nicolai

Terneuzenaar vecht met succes verkoopprovisie camping aan; ‘Het is gewoon oplichting’

KRUININGEN - Camping Den Inkel in Kruiningen heeft jarenlang onterecht provisie opgestreken, vindt Joop Hiele. Dat vond ook de geschillencommissie, die de Terneuzenaar in het gelijk stelde. Hiele wil andere campinggasten waarschuwen nu voor deze praktijken. ,,Want het zijn boeven, het is gewoon oplichting.”

 1. Wat heeft de gewone Yersekenaar straks aan de ‘nieuwe’ Zanddijk?
  PREMIUM

  Wat heeft de gewone Yerseke­naar straks aan de ‘nieuwe’ Zanddijk?

  YERSEKE - Een veiligere weg en betere doorstroming van het verkeer. Dat is hét doel van het miljoenenproject om de route tussen Yerseke en de A58 aan te pakken. Drie bezorgde Yersekenaren hebben grote twijfels over de kans van slagen. Ze zijn vastberaden de uitwerking van het onlangs gekozen tracé kritisch te volgen en desnoods hun achterban te mobiliseren. Adri Boone: ,,Voor de gemiddelde Yersekenaar zie ik heel weinig verbeteringen.”
 1. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?

 2. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland