Tamar Duivewaarde opende afgelopen week een B&B in Wemeldinge. ,,De eerste gasten kwamen uit Limburg: ze hadden een vlaai meegenomen. ‘Gefeliciteerd’, zeiden ze toen ze binnenkwamen. Dat was zo leuk!"
Volledig scherm
PREMIUM
Tamar Duivewaarde opende afgelopen week een B&B in Wemeldinge. ,,De eerste gasten kwamen uit Limburg: ze hadden een vlaai meegenomen. ‘Gefeliciteerd’, zeiden ze toen ze binnenkwamen. Dat was zo leuk!" © Johan vd Heijden

Tamar opende een bed & breakfast, en ze is niet de enige: ‘Ik wil mensen een leuk weekendje geven’

WEMELDINGE - Gasten in de watten leggen, lekkere ontbijtjes maken en taarten bakken: dat is Tamar Duivewaarde (35) op het lijf geschreven. Ze ontving deze week de eerste gasten in haar B&B Dijkzicht in Wemeldinge. Steeds meer Zeeuwen verhuren kamers in hun eigen huis. ,,Als je ziet hoe leuk mensen het hier vinden, dan geeft dat zo’n goed gevoel.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?