Tamar Duivewaarde opende afgelopen week een B&B in Wemeldinge. ,,De eerste gasten kwamen uit Limburg: ze hadden een vlaai meegenomen. ‘Gefeliciteerd’, zeiden ze toen ze binnenkwamen. Dat was zo leuk!"
Volledig scherm
PREMIUM
Tamar Duivewaarde opende afgelopen week een B&B in Wemeldinge. ,,De eerste gasten kwamen uit Limburg: ze hadden een vlaai meegenomen. ‘Gefeliciteerd’, zeiden ze toen ze binnenkwamen. Dat was zo leuk!" © Johan vd Heijden

Tamar opende een bed & breakfast, en ze is niet de enige: ‘Ik wil mensen een leuk weekendje geven’

WEMELDINGE - Gasten in de watten leggen, lekkere ontbijtjes maken en taarten bakken: dat is Tamar Duivewaarde (35) op het lijf geschreven. Ze ontving deze week de eerste gasten in haar B&B Dijkzicht in Wemeldinge. Steeds meer Zeeuwen verhuren kamers in hun eigen huis. ,,Als je ziet hoe leuk mensen het hier vinden, dan geeft dat zo’n goed gevoel.”

  1. Dankzij Nico, Jarno, Maurice, Jan en Walter spuwen straks chique stalen leeuwen Kruiningse vijver schoon
    PREMIUM

    Dankzij Nico, Jarno, Maurice, Jan en Walter spuwen straks chique stalen leeuwen Kruiningse vijver schoon

    KRUININGEN - De Kruiningse woonwijk Zandweg doet straks niet onder voor een paleistuin. In de vijver bij de entree van de nieuwbouwwijk komen eind dit jaar twee stalen leeuwen die water naar elkaar spuwen. Dit idee van Calvijn College-leerlingen Nico, Jarno, Maurice, Jan en Walter is namelijk door de gemeente Reimerswaal vrijdag uitgekozen als beste ontwerp om het water in beweging te houden en zo algengroei tegen te gaan.