stock.xchng
Volledig scherm
PREMIUM
© stock.xchng

Stukje fruit bij de koffie in plaats van een koekje: in Borsele begint gezond leven met de kleine dingen

Geen koekje bij de koffie, maar een stukje fruit. De gemeente Borsele gaf donderdag het goede voorbeeld tijdens de aftrap van ‘JOGG Borsele’.

 1. ‘Ik zag hoe al het groen in Zeeland werd weggemaaid, voor mij was het daarmee klaar’
  PREMIUM
  Eens een Zeeuw

  ‘Ik zag hoe al het groen in Zeeland werd weggemaaid, voor mij was het daarmee klaar’

  Tineke Maas (58) groeide op in Goes en woonde al op uiteenlopende plaatsen in Nederland. Ze is al 27 jaar verbonden aan de culturele sector en was directeur van achtereenvolgens De Lochemse Schouwburg, De Hofnar in Valkenswaard, Cool Kunst & Cultuur in Heerhugowaard, Theater Castellum in Alphen aan den Rijn en Stadstheater Zoetermeer en sinds 2018 van de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda. ,,Soms zeggen mensen dat ik iets te veel energie heb, stilzitten is niets voor mij.”
 2. Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

  Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

  ,,Een invasie van tweeduizend jongeren komt ieder weekend naar Kloosterzande”, meldt een tv-presentatrice ernstig, in 1987. Discotheek Disco Love was toen dé grote trekker voor Bevelandse jongeren. Ze kwamen met de veerboot naar Zeeuws-Vlaanderen om te stappen. Disco Love is al lang dicht, maar ondernemer Arjan de Vlieger heeft plannen voor een bijzondere reünie. Hij wil een Disco Loveboot op de Westerschelde laten varen volgend voorjaar.