Tim Joosse; voorzitter voetbalvereniging SSV'65 op archiefbeeld.
Volledig scherm
Tim Joosse; voorzitter voetbalvereniging SSV'65 op archiefbeeld. © Marcelle Davidse

Stroomstoring in sportpark Het Schenge: voetbalwedstrijden van SSV'65 afgelast

GOES - Vanwege een stroomstoring aan de noordzijde van sportpark Het Schenge in Goes zijn voetbalwedstrijden van voetbalvereniging SSV'65 afgelast. 

“Het is bizar, dit hebben we in 50 jaar nog nooit meegemaakt", zegt de voorzitter van voetbalvereniging SSV'65, Tim Joosse, in een telefoongesprek. Gisteravond kwam hij erachter dat twee fases in de meterkast waren uitgeschakeld. Hij meldde het euvel bij Wolter & Dros en vervolgens DELTA, maar sindsdien is de stroomstoring alleen nog maar erger geworden. “Vanochtend om 09.00 uur klapte alles eruit.”

Quote

Het is bizar. Het ziet hier helemaal wit van de DEL­TA-au­to's

Tim Joosse, Voorzitter SSV’65

“Het is bizar. Het ziet hier helemaal wit van de DELTA-auto's. Maar we hebben de oorzaak van de stroomstoring nog niet gevonden”, zegt de voorzitter van de voetbalvereniging. Het lijkt erop dat de hele noordkant van het sportpark geen stroom heeft. Ook korfbalvereniging Togo en atletiekvereniging AV'56 schijnen getroffen te zijn door de stroomstoring.

Afgelast

De voorzitter van de voetbalvereniging heeft vanwege de stroomstoring besloten om de voetbalwedstrijden van vanmiddag niet door te laten gaan. “We hebben hier geen telefoon, geen koffie, geen warm water, spelers kunnen niet douchen.” Daarop is in overleg met de KNVB besloten om de wedstrijd in de categorie A af te gelasten. De wedstrijd tussen SSV'65 en SSV Oostkapelle gaat vanmiddag dus niet door.

Gek genoeg heeft V.V. Goes geen last van de stroomstoring. “Zij spelen ook, maar daar is niks aan de hand", zegt Tim Joosse. Dat zou komen omdat de zuidkant van het sportpark, waar V.V. Goes is gevestigd, is aangesloten op een ander circuit van de stroomvoorziening. 

DELTA zoekt oorzaak

Nutsleverancier DELTA is druk op zoek naar de oorzaak van de stroomstoring. De oorzaak wordt gezocht bij de ondergrondse stroomkabels, waar mogelijk het euvel zit. Op moment van schrijven is nog niet bekend hoe lang de storing zal voortduren.