Volledig scherm
Het voormalige Slot Oostende aan de Singelstraat wordt momenteel verbouwd tot horecabedrijf met bierbrouwerij, met een café, restaurants, zalen, een shop, stadstuin met terrassen en vier hotelkamers en opent naar verwachting eind dit jaar de deuren. © Harmen van der Werf

Slot Oostende en Musical-Vrienden in Goes kondigen dinnershow aan

GOES - De bouw is nog volop gaande, maar Slot Oostende in Goes kondigt voor het voorjaar van 2018 alvast een dinnershow aan. Dat gebeurt in samenwerking met de Goese vereniging Musical-Vrienden.

Tijdens de de voorstellingen komt het Slot tot leven. Inwoners uit de tijd van Jacoba van Beieren vertellen hun levensverhaal en bieden een inkijkje in hun leven. Het publiek kan zich, onder het genot van een drankje en een hapje, afvragen of dat nu wel zoveel verschilt met het leven van nu; wat zijn drijfveren, waar willen mensen bij horen, wat zijn hun dromen en verlangens?

Werktitel

Musical-Vrienden heeft eerder zeven musicals opgevoerd in theater De Mythe. De dinnershow met als werktitel 'Het verlangen naar Jacoba' is de eerste eigen productie van Musical-Vrienden. Marcel van As heeft de opdracht gekregen om het script te schrijven en de regie uit te voeren. De dinnershow moet 'een unieke beleving worden voor de inwoners van Goes en ver daarbuiten'.