Volledig scherm
Marco Wagenaar in zijn winkel in Krabbendijke. © Marcelle Davidse

Slijterij in voormalig pand van fietsenwinkel bij de Ringbrug in Goes

GOES - In de voormalige fietsenwinkel op de hoek van de J.A. van der Goeskade en de Zaagmolenstraat in Goes opent in november een slijterij de deuren. 

Marco en Daniëlle Wagenaar beginnen er een drankenwinkel onder de naam TopSlijter. Het echtpaar runt momenteel onder de naam Kijk op Drank een slijterij in Krabbendijke. In hun nieuwe winkel in Goes, in het voormalige pand van Profile, gaan ze zich richten op wijn, bier en gedistilleerd, met de mogelijkheid tot proeven. In de winkel komt een grote proeftafel te staan.

Met het openen van een drankenspeciaalzaak in Goes gaat volgens Marco Wagenaar een droom in vervulling.  Of de winkel in Krabbendijke open blijft, is nog de vraag. ,,Zelf gaan we dat niet doen’’, vertelt Wagenaar. ,,Er zijn twee kandidaten voor overname. Maar ik weet nog niet hoe serieus ze zijn.’’ Medewerkster Nelleke van Iwaarden verhuist in elk geval mee naar de nieuwe winkel nabij de Ringbrug in Goes.

Het pand waarin de nieuwe slijterij komt, staat sinds enige tijd leeg, omdat de fietsenwinkel is verhuisd naar het even verderop gelegen voormalige gebouw van Action aan de Houttuinen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Je moet er even overheen, maar als je single bent, moet je dit zeker doen
    PREMIUM

    Je moet er even overheen, maar als je single bent, moet je dit zeker doen

    GOES - Het begint als een geintje op de werkvloer. Menig single wordt uitgedaagd mee te doen aan een first dates in Het Postkantoor in Goes. Het wordt steevast weggehoond, ook door mezelf. Maar het blijft door mijn hoofd zingen en ’s avonds denk ik: ‘waarom eigenlijk niet?’ Ik ben al een aantal jaren vrijgezel en zou best weer iemand willen ontmoeten. In het ‘wild’ is dat best lastig. Vooral als flirten niet je sterkste kant is.