Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Scoutrock breidt uit

HEINKENSZAND - Scoutrock breidt uit. De vierde editie van het muziekfestival dat op zaterdag 28 september door Scouting Heinkenszand wordt georganiseerd, trapt af met een gratis kinderprogramma in de middag.

Vorig jaar konden de jonge leden van Scouting Heinkenszand bij wijze van experiment al op het festivalterrein terecht voor allerlei leuke activiteiten. Maar dit jaar zijn alle kinderen uit de buurt van 13.30 tot 16.30 uur welkom tijdens Scoutrock Junior.

De hoofdact op het middagprogramma is goochelaar Evert van Asselt, die de kinderen zal verbazen met zijn ogenschijnlijk magische kunsten. Verder kunnen de jonge festivalgangers zich vermaken in de knutsel- en schminkhoek, op het springkussen en bij het kampvuur, waar ze marshmallows mogen bakken.

Hoewel het doel van Scoutrock wel degelijk is dat de scoutinggroep wat meer bekendheid krijgt op het dorp, is het niet perse zo dat ze meer leden willen werven met het kinderfestival. Integendeel. ,,De jongensgroep, de welpen, zit al zo vol dat er een wachtlijst is”, zegt Robbie Moison namens de organisatie. ,,Er zijn in andere speltakken nog wel wat meiden welkom.”

Zodra de kinderen huiswaarts keren, wordt het grasveld tegenover het scoutinggebouw omgebouwd voor het avondprogramma dat om 19.30 losbarst en tot 01.00 uur doorgaat. Onder andere de Zeeuwse band Geen Dienst, coverband Hottub Heroes en Team Disco Snolly zullen het podium bestijgen. Recent is ook Feest-DJ D’N Dave nog aan dat rijtje toegevoegd.

Tickets zijn voor 10 euro te koop via www.scoutrock.nl. Aan de deur kost een kaartje 12,50 euro.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement