Volledig scherm
Burgemeester Gerben Dijksterhuis helpt de kinderen bij het ontbijtbuffet van bassisschool De Rank in s'Gravenpolder. © Johan Van Der Heijden

Scholieren De Rank ontbijten in pyjama met burgemeester van Borsele

's-GRAVENPOLDER - Met z'n allen ontbijten op school. Dat doe je natuurlijk in je pyjama en om het helemaal bijzonder te maken niet netjes aan tafel, maar op de grond. Het was vrijdagochtend een gezellige boel op De Rank in 's-Gravenpolder. 

Burgemeester Gerben Dijksterhuis van Borsele schoof ook nog even aan om een broodje mee te eten.  Alleen kwam hij niet in zijn pyjama naar school, maar had hij keurig zijn pak aangetrokken. Het schoolontbijt  is bedoeld om de kinderen er op te wijzen dat goed eten 's ochtends belangrijk is.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Officier eist celstraf tegen Goesenaar voor verwonden agente

    Officier eist celstraf tegen Goesenaar voor verwonden agente

    MIDDELBURG - Het verwonden van een agente met daarnaast een vechtpartij in Goes en Middelburg. Hiervoor moest de 23-jarige verdachte J.D. uit Goes donderdag voorkomen. Voor de mishandeling die afgelopen november plaatsvond in Goes stond ook zijn 31-jarige broer A.D. terecht. De officier eiste een werkstraf van 240 uur voor A.D. Zijn jongere broer kwam er minder goed van af met een eis van 6 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf.