De nieuwe samenwerking Tij is donderdag gepresenteerd aan alle medewerkers
Volledig scherm
De nieuwe samenwerking Tij is donderdag gepresenteerd aan alle medewerkers © Melita Lanting

Samenwerken in jeugdhulp moet zorgen voor minder stress en gedoe bij ouders

's-Heer Abtskerke - Minder stress en gedoe voor de ouders en betere zorg voor de kinderen. Dat is in het kort het doel van Tij, een nieuw Zeeuws samenwerkingsverband in de jeugdhulp. 

 1. Het gaat maar door met ongelukken op gevaarlijke rotondes in Goes: ‘Tijd om in te grijpen’
  PREMIUM
  opinie

  Het gaat maar door met ongelukken op gevaarlij­ke rotondes in Goes: ‘Tijd om in te grijpen’

  GOES - En weer was het raak. Drie keer zelfs. Op de rotonde bij het stadskantoor in Goes werd donderdag een fietser van de sokken gereden door een automobilist, een dag eerder overkwam dat een snorfietser. Op het Poelplein werd donderdag een fietsend meisje aangereden. De incidenten passen in een reeks ongelukken op de nieuwe rotondes nabij de spoortunnel. Het is tijd om in te grijpen.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?