De nieuwe samenwerking Tij is donderdag gepresenteerd aan alle medewerkers
Volledig scherm
De nieuwe samenwerking Tij is donderdag gepresenteerd aan alle medewerkers © Melita Lanting

Samenwerken in jeugdhulp moet zorgen voor minder stress en gedoe bij ouders

's-Heer Abtskerke - Minder stress en gedoe voor de ouders en betere zorg voor de kinderen. Dat is in het kort het doel van Tij, een nieuw Zeeuws samenwerkingsverband in de jeugdhulp. 

 1. Jeroen nam de liefde voor de zee mee naar Maastricht
  PREMIUM

  Jeroen nam de liefde voor de zee mee naar Maastricht

  Jeroen Raes (44), geboren in Middelburg en opgegroeid in Heinkenszand, is al twaalf jaar eigenaar van restaurant Rozemarijn in Maastricht. Zo goed en kwaad als het gaat, slaat de Zeeuwse horecaman zich met vrouw Maaike Steins en drie kids door deze barre tijden heen. Tijdens de lockdown ging hij bijvoorbeeld vier weken asperges steken in Ospel. Om die vervolgens in zijn zaak te schillen, koken en mee te geven in de Take Away-bestellingen. In zijn werk zitten Zeeuwse twisten. ,,Onze visleverancier komt uit Yerseke.”
 2. De stad is weer vol leven, en dat willen we weten: ‘Papa is toch pas om zes uur thuis!’
  PREMIUM
  video

  De stad is weer vol leven, en dat willen we weten: ‘Papa is toch pas om zes uur thuis!’

  GOES - Wat is dat toch, dat geluid? O ja. Zo klonk het als er leven is in de stad. Geroezemoes van stemmen. Mensen om je heen. Gewoon een winkel inlopen, omdat je iets leuks in de etalage ziet. Of zin hebt om iets te kopen, zomaar. Wat hebben we dat gemist! Zeeland had vandaag geen aanleiding nodig om de winkels op te zoeken. Massaal vierden we dat winkels weer klanten mogen ontvangen zonder winkelafspraak. Onder meer bij de Action ontstonden lange rijen funshoppers. Goed, er waren nog wel wat regeltjes, maar toch: iedereen voelde het als een stap op weg naar het ‘oude normaal’. Ook in de winkels hing een juichstemming.
 1. Suppen op de Veste in Middelburg erg populair
  Play

  Suppen op de Veste in Middelburg erg populair

 2. Indrukwekkende erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst
  Play

  Indrukwek­ken­de erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst