Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Samenscholingen op de Bevelanden: politie deelt flink wat boetes uit

GOES - De politie heeft gisteravond en vannacht 13 boetes uitgedeeld in Goes en Nieuwdorp omdat mensen zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Zo waren in Goes jongeren aan het chillen in een schuur. Ze kregen allemaal een boete van 390 euro.

Ook zijn mensen bekeurd die na waarschuwingen toch bij elkaar bleven hangen, meldt de politie op Facebook. In Nieuwdorp heeft de politie vannacht een einde gemaakt aan een samenscholing in een woning. De vier mensen krijgen binnenkort eveneens een boete van 390 euro.

De politie kondigt alvast aan dat de komende dagen veelvuldig gecontroleerd gaat worden of mensen zich aan de coronamaatregelen houden.

  1. Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorigheid missen’
    PREMIUM

    Stichting Jayden haalde in tien jaar één miljoen euro op. ‘Het besluit om te stoppen geeft rust, maar we zullen de saamhorig­heid missen’

    GOES - In tien jaar tijd met tal van evenementen meer dan één miljoen euro ophalen voor de bestrijding van neuroblastoom kinderkanker. Dat is een prestatie van wereldformaat. Reden voor de gemeente Goes om de ouders van de in 2009 overleden Jayden en de andere bestuursleden van de stichting te onderscheiden met de Frans Naereboutpenning.