Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Run op cadeaubonnen, Goese corporatie vraagt mensen later te komen

GOES - Huurders van woningcorporatie RWS in Goes kwamen de afgelopen week massaal naar het kantoor om hun gespaarde voordeelpunten om te wisselen voor cadeaubonnen. De wachttijd aan de balie loopt soms zo hoog op dat de corporatie mensen adviseert om later in het jaar te komen.

RWS deelde de voordeelpunten tot voor kort uit aan 'goede huurders', die hun huur op tijd betaalden en geen overlast veroorzaakten. Punten konden worden ingewisseld voor producten of diensten. Eind 2017 plofte er ineens een brief van het Rijk op de deurmat waarin werd gesteld dat het spaarsysteem wordt gezien als een soort huurkorting en dat mag niet meer. RWS werd gedwongen er mee te stoppen. De corporatie zegt dat te betreuren, maar heeft een oplossing bedacht die voorkomt dat de al opgespaarde punten waardeloos worden. Huurders kunnen ze inwisselen voor cadeaubonnen voor de Agrimarkt of de Gamma. Dat is wel toegestaan.

Vorige week kregen mensen een brief met informatie over het aantal cadeaubonnen dat ze kunnen krijgen. Dat heeft z'n effect niet gemist. Er zijn al meer dan 10.000 bonnen uitgegeven. De corporatie roept mensen op wat later in het jaar te komen. De punten inwisselen kan nog tot eind 2018.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement