Nog één keer gaan de oud-leerlingen van de Kruiningse (m)ulo samen op de foto.  Staand, vlnr: Jap Goedbloed, Jo van Nieuwenhuizen, Jaap (partner Corrie), Lucie Huisman, Kees Kalle, Hubi Glerum, Jo Verhaagen, Marie Westveer, Ko Kakebeeke, Gré (partner Jan), Jan Visscher en Rinus Koster.  Zittend, vlnr: Janny de Bokx, Cathrien Blok, Ina Malgo en Corrie van der Peijl.
Volledig scherm
PREMIUM
Nog één keer gaan de oud-leerlingen van de Kruiningse (m)ulo samen op de foto. Staand, vlnr: Jap Goedbloed, Jo van Nieuwenhuizen, Jaap (partner Corrie), Lucie Huisman, Kees Kalle, Hubi Glerum, Jo Verhaagen, Marie Westveer, Ko Kakebeeke, Gré (partner Jan), Jan Visscher en Rinus Koster. Zittend, vlnr: Janny de Bokx, Cathrien Blok, Ina Malgo en Corrie van der Peijl. © Marcelle Davidse

Reünie Kruiningse (m)ulo: „Het was helemáál niet leuk om bij mijn vader in de klas te zitten”

KRUININGEN - Ze zijn de tachtig gepasseerd, maar waanden zich woensdag even terug in hun tienertijd tijdens de laatste reünie voor oud-leerlingen van de (m)ulo in Kruiningen.

0 reacties

  1. Linde (10) na bezoek Maxima aan Scoutinglandgoed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwachtig’
    PREMIUM

    Linde (10) na bezoek Maxima aan Scouting­land­goed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwach­tig’

    ZEEWOLDE - Een zichtbaar ontspannen koningin Máxima bracht vrijdag een werkbezoek aan het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Zij liet zich rondleiden door het nieuw gebouwde Avonturenhuis en liet zich door Zeeuwse waterscouts informeren over de activiteiten van de waterscouts. Van Vincent van Belzen van de Doormangroep in Terneuzen (9), kreeg ze een bordspel overhandigd. ,,Die is voor jou!” aldus Vincent, terwijl hij met een resoluut gebaar het cadeau aan de koningin gaf. Máxima moest er hartelijk om lachen.