De 20 vrije kavels in nieuwbouwwijk Steehof III in Yerseke worden opnieuw verloot. De gemeente Reimerswaal heeft een fout gemaakt waardoor de eerste loting ongeldig is verklaard.
Volledig scherm
PREMIUM
De 20 vrije kavels in nieuwbouwwijk Steehof III in Yerseke worden opnieuw verloot. De gemeente Reimerswaal heeft een fout gemaakt waardoor de eerste loting ongeldig is verklaard. © Sjaak Goud / Gemeente Reimerswaal

Reimerswaal blundert met loting kavels Yerseke: 20 inschrijvers zijn blij gemaakt met een dooie mus

YERSEKE - De blijdschap van 20 kaveleigenaren in de nieuwbouwwijk Steehof III was maar van zeer korte duur. Bij de procedure voor de verloting van kavels in de populaire nieuwbouwwijk in Yerseke is namelijk een fout gemaakt. Een fout met grote gevolgen: de loting moet opnieuw en daarbij doen alle 51 inschrijvers opnieuw mee.

 1. Eis: twee jaar cel plus tbs voor ‘doodgewone, vriendelijke man’ uit Wolphaartsdijk

  Eis: twee jaar cel plus tbs voor ‘doodgewone, vriendelij­ke man’ uit Wolphaarts­dijk

  MIDDELBURG - Hij vindt zichzelf ‘een doodgewone en vriendelijke man met een goed humeur. En ook een wijs man’, zei de 37-jarige J. van de K. uit Wolphaartsdijk woensdag tegen de rechters. Ook hield hij hen voor dat hij niet gestraft kon en mocht worden omdat zijn grootvader ooit een afspraak had gemaakt met de toenmalige koningin Juliana. Toch eiste officier van justitie Marieke Fimerius een celstraf van twee jaar plus tbs met dwangverpleging tegen hem.
 1. Winkeliers en horecabazen in Terneuzen zijn maatregelen zat
  Play

  Winkeliers en horecaba­zen in Terneuzen zijn maatrege­len zat

 2. Rob Jetten: Lasten van kerncentrale moeten we met zijn allen dragen
  Play

  Rob Jetten: Lasten van kerncentra­le moeten we met zijn allen dragen