Racoon
Volledig scherm
Racoon © Bibian Bingen

Racoon noteert grootste hit met ‘Het is al laat toch’

GOES - De single ‘Het is al laat toch’ van Racoon is gestegen naar de tweede plaats in de Nederlandse Top 40. Daarmee is het nu de grootste hit van de Zeeuwse band in de lijst. ‘Love you more’ bereikte in 2005 de derde plaats. ‘No mercy’ behaalde zes jaar later ook die notering.

Opvallend is dat ‘Het is al laat toch’ een geleidelijke opmars maakt. Het nummer staat al negen weken in de Top 40 en steeg sindsdien bijna elke week een aantal plaatsen. Nu moet het alleen ‘Blinding lights’ van The Weeknd nog boven zich dulden.

 1. Emma Heesters gaat met soloplaat eerst Nederland veroveren: ‘Dat buitenlandverhaal pakken we later op’
  PREMIUM

  Emma Heesters gaat met soloplaat eerst Nederland veroveren: ‘Dat buitenland­ver­haal pakken we later op’

  Emma Heesters heeft een omgekeerde start van haar carrière. Eerst brak de 24-jarige zangeres uit ’s-Gravenpolder door op YouTube waar ze covers zingt met miljoenen volgers en een fanschare over de hele wereld tot gevolg. Ze heeft een platendeal in Amerika in haar zak. Vandaag lanceert ze daarentegen pas haar eerste solosingle – ook nog eens in het Nederlands – ‘Waar ga je heen’. ,,Eerst maar eens met mijn eigen muziek in Nederland voet aan de grond krijgen.”
 2. Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronaregels bij woonzorgcentrum in Goes
  PREMIUM

  Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronare­gels bij woonzorg­cen­trum in Goes

  GOES - De laatste wens van een echtpaar om elkaar nog één keer in Goes te zien voordat de man zou sterven, mondde woensdagavond uit in een fikse ruzie. Stichting Ambulance Wens Nederland beschuldigde woonzorgcentrum Rehoboth van onmenselijk handelen, omdat een cliënt geen afscheid mocht nemen van haar stervende man. Zorgkoepel Cedrah, waaronder Rehoboth valt, zegt dat Ambulance Wens leugens verspreidt.