Het voormalige veilingterrein is onlangs gesaneerd en opgeleverd aan de gemeente Reimerswaal. Een grote meerderheid van de raad wil dat nog dit jaar een derde veld wordt aangelegd voor VV Krabbendijke. De club moet op langere termijn verplaatsen naar de westrand van het dorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige veilingterrein is onlangs gesaneerd en opgeleverd aan de gemeente Reimerswaal. Een grote meerderheid van de raad wil dat nog dit jaar een derde veld wordt aangelegd voor VV Krabbendijke. De club moet op langere termijn verplaatsen naar de westrand van het dorp. © Johan van der Heijden

Raad: leg snel derde voetbalveld aan voor VV Krabbendijke

KRABBENDIJKE - VV Krabbendijke heeft er jaren op moeten wachten, maar nu lijkt het er toch echt van te komen. Een ruime meerderheid in de Reimerswaalse gemeenteraad wil dat nog dit jaar het felbegeerde derde veld wordt aangelegd. Het gaat om een tijdelijke oplossing, want de meeste partijen willen dat de sportclubs over een paar jaar verhuizen naar de westrand.

 1. Overbodige tegels maken plaats voor groen in Reimerswaal, gemeente hoopt dat goed voorbeeld doet volgen
  PREMIUM

  Overbodige tegels maken plaats voor groen in Reimers­waal, gemeente hoopt dat goed voorbeeld doet volgen

  YERSEKE - Het Moerplein in Yerseke doet z’n naam eer aan. Tussen de brede school, MFC Tehaere en zorgcentrum Moerzicht zijn heel wat vierkante meters bestrating te vinden. Maar het plein wordt langzaam maar zeker groener. Net als op tal van andere plekken in de gemeente, haalt Reimerswaal waar mogelijk tegels weg. ,,Die hoeven dan ook niet meer met dure en slijtage gevende machines onkruidvrij gehouden te worden.”
 1. Van basisschool naar brugklas: dit jaar extra spannend
  Play

  Van basis­school naar brugklas: dit jaar extra spannend

 2. Shoppen kan niet, dan maar aan de wandel!
  Play

  Shoppen kan niet, dan maar aan de wandel!